Tule kehittäjälääkäriksi Päihdesairaalaan

Hehkulamppu

Etsimme kehittämisestä kiinnostunutta lääkäriä Päihdesairaalaan. Työ sopii erityisen hyvin esimerkiksi terveydenhuoltoon erikoistuvalle tai muulle lääkärille, joka haluaa perehtyä kehittämistyöhön ja halutessaan hallintoon.

Kehittämistyössä pääset luomaan uusia suuntia päihdekuntoutukseen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työssä voit suorittaa myös lähijohtajapätevyyteen kuuluvia kehittämistehtäviä tai kasvaa perinteisempien terveydenhuollon prosessien ja hallinnon osaajaksi.

Työhön sisältyy potilastyötä Päihdesairaalassa Järvenpäässä. Päihdesairaala on Suomen ainoa pelkästään riippuvuusongelmia hoitava sairaalastatuksella toimiva laitoshoitoyksikkö. Päihdelääketieteen aiempaa kokemusta et tarvitse, vaan koulutamme sinut myös potilastyöhön. Halutessasi voit alkaa suorittaa päihdelääketieteen erityispätevyyttä työn osana.

Työskentelemme aidosti moniammatillisissa tiimeissä, joissa lääkäri saa keskittyä lääkärin tehtäviin. Jos aiemmin esimerkiksi bentsodiatsepiinien tai opioidien käyttöön liittyvät reseptinuusimiset tai väärinkäyttöasiat ovat mietityttäneet, ei hätää – meillä opit hoitamaan kaikenlaisia päihteitä ja lääkkeitä käyttäviä henkilöitä hoitosuositusten mukaisesti. Päihdehoitoon perehtymisen jälkeen ei päihteitä käyttävien henkilöiden kohtaaminen muuallakaan hirvitä.

Lupaamme sinulle superhyvän perehdytyksen, ohjauksen ja seniorituen päihdehoitoon sekä kehittämiseen. Etuna erinomaisen ohjauksen lisäksi on se, että työn ehtii tehdä työajalla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Aloitustoiveena on huhtikuu 2022. Työ on vakituinen, mutta halutessasi myös määräaikaisuus onnistuu. Päihdesairaalaan pääsee helposti pääkaupunkiseudulta ruuhkan suuntaa vastaan. Tarvittaessa asuntokin järjestyy. Hakuaika päättyy 24.2.2022.

Kysy lisää ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi

ylilääkäri Margareeta Häkkinen, [email protected]inikka.fi

Lue lisää lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä.