Työpaikat

Voit lähettää avoimen työpaikkahakemuksen työnhakulomakkeella. Ilmoita myös halukkuutesi työskennellä lyhyt- tai pitempiaikaisena sijaisena. Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisesti. Säilytämme hakemuksesi puolen vuoden ajan ja huomioimme hakemuksesi mahdollisten tulevien avoimien työpaikkojen valinnoissa.

Avoimet työpaikat

Lääkärin työmahdollisuudet Päihdesairaalassa

Meille voit tulla suorittamaan esimerkiksi yleislääketieteen sairaalapalveluita tai työterveyshuollon kuntoutusjaksoa. Päihdesairaalan lisäksi työjaksoon voi sisältyä työskentelyä korvaushoitoklinikalla Espoon Leppävaarassa. Suositeltu työjakson pituus on noin puoli vuotta. Mikäli innostut jatkamaan päihdelääketieteen parissa, voit myös jäädä meille suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevyyttä.

Miksi juuri Päihdesairaalaan?

  • Panostamme koulutukseen ja perehdytykseen. Meillä on koko ajan seniorituki käytössäsi. Päihdesairaalassa työskentelee 3-4 lääkäriä kokopäiväisesti sekä yhden päivän viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa kollegan konsultointi on helppoa, ja pohdimme haastavia potilastapauksia porukalla.
  • Meillä on loistava työyhteisö! Vaikka lääkärin työ on itsenäistä, se ei ole yksinäistä. Lääkärikollegoiden lisäksi apunasi ovat erittäin mukavat ja osaavat hoitajat, sosiaalityöntekijät ja muu henkilöstö.
  • Saat näköalapaikan koko Suomen päihdehoitoon, sillä meille tulee potilaita joka puolelta Suomea. Pääset perehtymään perusteellisesti ja monipuolisesti niin lääke-, huume-, alkoholi- kuin toiminnallistenkin riippuvuuksien hoitoon.

Lisätietoja saat ylilääkäri Margareeta Häkkiseltä, margareeta.hakkinen@a-klinikka.fi.

Sijaisuuksia

Päihdesairaalalla on tällä hetkellä tarjolla useita lyhytaikaisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia voi hakea työnhakulomakkeella.

Opiskelijoiden harjoittelupaikat

Päihdesairaalan syksyn 2019 harjoittelupaikat ovat täynnä. Kevään 2020 voi hakea 1.9.-30.11.2019 välisenä aikana oheisella lomakkeella. harjoittelulomakkeella.