Työpaikat

Voit lähettää avoimen työpaikkahakemuksen työnhakulomakkeella. Ilmoita myös halukkuutesi työskennellä lyhyt- tai pitempiaikaisena sijaisena. Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisesti. Säilytämme hakemuksesi puolen vuoden ajan ja huomioimme hakemuksesi mahdollisten tulevien avoimien työpaikkojen valinnoissa.

Avoimet työpaikat

Lääkäri Päihdesairaalaan

Etsimme joukkoomme päihdelääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä. Mikäli et ole vielä päihdelääkäri, voit suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevyyden. Työn voit aloittaa jo tänä syksynä tai sopimuksen mukaan.
A-klinikkasäätiön päihdesairaalassa Järvenpäässä hoidetaan päihde- ja toiminnallisista riippuvuuksista kärsiviä ja heidän läheisiään. Meillä tarjotaan katkaisu- ja vieroitushoitoa, päihdekuntoutusta, perhekuntoutusta ja vertaistukipainotteista yhteisöhoitoa. Potilaita on noin 70.
 

Miksi juuri Päihdesairaalaan?

  • Meillä on koko ajan seniorituki käytössäsi. Päihdesairaalassa työskentelee kolme lääkäriä kokopäiväisesti sekä yhden päivän viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa kollegan konsultointi on helppoa, ja pohdimme haastavia potilastapauksia porukalla.
  • Meillä on loistava työyhteisö! Vaikka lääkärin työ on itsenäistä, se ei ole yksinäistä. Lääkärikollegoiden lisäksi apunasi ovat erittäin mukavat ja osaavat hoitajat, sosiaalityöntekijät ja muu henkilöstö.
  • Saat näköalapaikan koko Suomen päihdehoitoon, sillä meille tulee potilaita joka puolelta Suomea.
  • Pääset perehtymään perusteellisesti ja monipuolisesti niin lääke-, huume-, alkoholi- kuin toiminnallistenkin riippuvuuksien hoitoon.
  • Pääset työn ohessa kouluttautumaan sekä työpaikalla että ulkopuolisissa päihdelääketieteen koulutuksissa. Erityispätevyyden suorittajille tehdään henkilökohtainen koulutussuunnitelma, johon kuuluu aluksi päivittäinen ja osaamisen kartuttua viikoittainen kouluttajalääkärin antama henkilökohtainen ohjaus.

Haluatko oppia päihdepotilaiden hoitamista lyhyemmällä työjaksolla? Meille voit tulla myös suorittamaan esimerkiksi yleislääketieteen sairaalapalveluita tai työterveyshuollon kuntoutusjaksoa. Seuraava aloituspaikka erikoistujalle tai vähintään 5 vuoden opinnot suorittaneelle kandille on tarjolla kesällä 2018.

Lisätietoja saat ylilääkäri Margareeta Häkkiseltä, margareeta.hakkinen@a-klinikka.fi.

 

Sijaisuuksia

Päihdesairaalalla on tällä hetkellä tarjolla useita lyhytaikaisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia voi hakea työnhakulomakkeella.

 

Opiskelijoiden harjoittelupaikat

Kevään 2018 harjoittelupaikkoja voi hakea harjoittelupaikkalomakkeella.