Back to top

Yhteistyökumppaneille

Päihdesairaalan palvelut ovat saatavilla niin kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

A-klinikka Oy:n Päihdesairaala on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon keskittynyt sairaala ja se palvelee valtakunnallisesti. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja. Laatujärjestelmällemme myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö. Palveluja auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi. Hoitomme on kokonaisvaltaista ja ottaa huomioon potilaan koko elämäntilanteen.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö, jolla on pitkä historia päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä.

Uskomme, että laadukkaat palvelut tehdään yhteistyössä. Meiltä asiakkaasi tai potilaasi saa parhaan mahdollisen hoidon ja yhteistyökumppani laadukkaat erityispalvelut.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä, niin tulemme kertomaan lisää palveluistamme.

Hannu Ranta, asiakkuus- ja myyntijohtaja, A-klinikka Oy
p. 044 516 7708, [email protected]

Susanna Jaakkola, asiakkuuspäällikkö​​, A-klinikka Oy
p. 050 564 0888​, [email protected]