Back to top

Tule lääkäriksi Päihdesairaalaan

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit tulla meille myös suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevöitymistä tai esimerkiksi työterveyshuollon erikoistumisjaksoa.

Panostamme lääkäreiden perehdytykseen ja ohjaukseen ja tarjoamme erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ tapahtuu virka-aikaan eikä päivystysvelvollisuutta ole. 

Päihdesairaalassa työskentelee kokopäiväisesti kolmesta neljään lääkäriä ja yhtenä päivänä viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa kollegan konsultointi on helppoa, ja pohdimme haastavia potilastapauksia porukalla. Meillä on loistava työyhteisö! Vaikka lääkärin työ on itsenäistä, meillä se ei ole yksinäistä. Lääkärikollegoiden lisäksi tukenasi on moniammatillinen tiimi.

 
Saat näköalapaikan koko Suomen päihdehoitoon, sillä meille tulee potilaita joka puolelta maata. Pääset perehtymään perusteellisesti ja monipuolisesti niin lääke-, huume-, alkoholi- kuin toiminnallistenkin riippuvuuksien hoitoon.

Meillä toimii myös päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään toiveidesi mukainen työjakso. Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voi suorittaa palveluissamme erikoistumisjakson. Meille voi tulla suorittamaan erikoistumisen reunoja myös muille aloille, esimerkiksi yleislääketieteeseen.

”Olen oppinut ihan huikeasti täällä ollessani. Paras ohjaus ja konsultaatiotuki, mitä olen saanut missään aikaisemmassa työpaikassani.”

Päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittava lääkäri, Päihdesairaala

Lue lisää lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi

Margareeta Häkkinen, laitoshoitopalveluiden ylilääkäri, [email protected]