Back to top

Lääkärin työmahdollisuudet Päihdesairaalassa

Meille voit tulla suorittamaan esimerkiksi yleislääketieteen sairaalapalveluita tai työterveyshuollon kuntoutusjaksoa. Päihdesairaalan lisäksi työjaksoon voi sisältyä työskentelyä korvaushoitoklinikalla Espoon Leppävaarassa. Suositeltu työjakson pituus on noin puoli vuotta.

Tarjoamme joulukuusta 2019 alkaen yhdelle lääkärille työtä, joka sijoittuu sekä Järvenpään Päihdesairaalaan että Espoon avohoitopalveluihin. Asunto järjestyy tarvittaessa Päihdesairaalasta.

Mikäli innostut jatkamaan päihdelääketieteen parissa, voit jäädä meille suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevyyttä.

Miksi Päihdesairaalaan?

”Olen oppinut ihan huikeasti täällä ollessani. Paras ohjaus ja konsultaatiotuki, mitä olen saanut missään aikaisemmassa työpaikassani.” Päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittava lääkäri, Päihdesairaala

Meillä toimii päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen ja mittainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Myös muiden alojen erikoistujille järjestetään viikoittainen koulutus ja ohjaus.

Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Päihdesairaalassa työskentelee kokopäiväisesti kolmesta neljään lääkäriä ja yhtenä päivänä viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa kollegan konsultointi on helppoa, ja pohdimme haastavia potilastapauksia porukalla. Meillä on loistava työyhteisö! Vaikka lääkärin työ on itsenäistä, se ei ole yksinäistä. Lääkärikollegoiden lisäksi apunasi ovat erittäin mukavat ja osaavat hoitajat, sosiaalityöntekijät ja muu henkilöstö.

Saat näköalapaikan koko Suomen päihdehoitoon, sillä meille tulee potilaita joka puolelta maata. Pääset perehtymään perusteellisesti ja monipuolisesti niin lääke-, huume-, alkoholi- kuin toiminnallistenkin riippuvuuksien hoitoon.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö, esimerkiksi kaksi tai kolme päivää viikossa, on mahdollinen. Ole yhteydessä, niin voimme keskustella toiveistasi.

Lisätietoja

ylilääkäri Margareeta Häkkisen sijaisena Pilvi Cornet, pilvi.cornet(at)a-klinikka.fi