Kesäsijaisuuksia lähihoitajille, sairaanhoitajille ja sosiaaliohjaajalle

Haemme A-klinikka Oy:n Päihdesairaalaan Järvenpäähän kesäksi 2020

Lähihoitajan sijaisuus

Haemme Päihdesairaalaan lähihoitajan sijaisia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi 2020.

Päihdesairaala on erikoistunut päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon. Meillä on ympärivuorokautinen lääkäripäivystys ja 70 potilaspaikkaa. Hoitopalveluihimme sisältyvät vieroitushoito, päihdehoito, perhehoito ja terapeuttinen yhteisöhoito. Kaikki yksikkömme hoitavat myös peliriippuvaisia. Lisäksi tarjoamme työ- ja toimintakyvyn arviointia päihde- ja mielenterveyspotilaille.

Lähihoitajana tehtäviisi sisältyy

• osallistuminen potilaan/perheen päihdekuntoutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen palveluketjumallin mukaisesti moniammatillisessa työryhmässä
  • palveluohjaus ja neuvonta
  • potilaan/perheen perushoivan tarpeiden huomiointi ja toteuttaminen
  • lääkehoidon toteuttaminen

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen päihde- ja perhetyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Kirsi Jokela, p. 050 4300 535, Mervi Vaittinen, p. 050 4300 534 ja Kaarina Salminen, p. 050 4300 531.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2020 mennessä osoitteeseen [email protected].

Sairaanhoitajan sijaisuus

Haemme A-klinikka Oy:n Päihdesairaalaan Järvenpäähän sairaanhoitajan sijaisia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi 2020.

Sairaanhoitajana tehtäviisi sisältyy

• potilaan/perheen terveydentilan kartoittaminen
  • tarvittavan somaattisen ja psyykkisen hoidon toteuttaminen
  • lääkehoidon toteuttaminen ja vaikuttavuuden seuranta

Edellytämme sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen päihde- ja perhetyöstä.

Sosiaaliohjaajan sijaisuus

Haemme A-klinikka Oy:n Päihdesairaalaan Järvenpäähän sosiaaliohjaajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2020.

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi sisältyy

• palveluohjaus ja neuvonta
  • potilaan/perheen sosiaalisen tilanteen kartoittaminen ja potilaan/perheen tukeminen sosiaalisten asioiden hoidossa
  • lastensuojelun kanssa yhteistyössä toimiminen potilaan/perheen hoidon edistämiseksi

Edellytämme sosionomin AMK-tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen päihde- ja perhetyöstä.