Päihdesairaalaan voi hakeutua hoitoon miltä paikkakunnalta tahansa – palvelemme koko Suomea. Hakeutuminen edellyttää lähetettä.

Palveluihimme sisältyvät vieroitushoito ja kuntouttava laitoshoito yksilöille ja perheille. Vieroitushoidossa ja yksilökuntoutuksessa hoidamme pääasiassa täysi-ikäisiä potilaita. Perhekuntoutus on tarkoitettu perheille ja odottaville äideille.

Hoitoon hakeutuminen edellyttää lähetettä. Hoitoon voivat ohjata esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalvelut, työterveyshuolto tai yksityislääkäri. Yleensä potilaan kotikunta osallistuu hoitokustannuksiin, joten ennen hakeutumista on selvitettävä maksusitoumuksen saaminen. Potilas voi maksaa hoidon myös itse.

Paikkavaraukset ja neuvonta

Päihdesairaalan paikkavaraukset tehdään etukäteen A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo hakeutumiseen liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Lähetteet ja maksusitoumukset voi toimittaa turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostia, voit lähettää tiedostot turvasähköpostipalvelumme kautta.

Lisätietoja

Lue lisää