Päihdesairaalaan voi hakeutua hoitoon miltä paikkakunnalta tahansa – palvelemme koko Suomea. Hakeutuminen edellyttää lähetettä.

Palveluihimme sisältyvät vieroitushoito, päihdehoito ja perhehoito. Vieroitus- ja päihdehoitoyksiköissä hoidamme pääasiassa täysi-ikäisiä potilaita. Perhehoitoyksikkö tarjoaa apua perheille ja odottaville äideille.

Hoitoon hakeutuminen edellyttää lähetettä. Hoitoon voivat ohjata esimerkiksi potilaan kotikunnan sosiaali- ja terveyspalvelut, työterveyshuolto tai yksityislääkäri.

Yleensä potilaan kotikunta osallistuu hoitokustannuksiin, joten ennen hakeutumista on selvitettävä maksusitoumuksen saaminen sosiaali- ja terveystoimesta. Potilas voi maksaa hoidon myös itse.

Hoitopaikka varataan etukäteen A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Lähetteet ja maksusitoumukset voi toimittaa turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostia, voit lähettää tiedostot turvasähköpostipalvelumme kautta.

Lisätietoja

Lue lisää