A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja hyvinvointialueille. Palvelujemme piirissä on vuosittain yli 10 000 asiakasta.

Palvelumme ja erityisosaamisemme tukevat ja täydentävät hyvinvointialueiden omia palveluja. Meillä on pitkä kokemus niin alkoholiin, huumeisiin kuin toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyvien ongelmien hoidosta.

Järvenpäässä sijaitseva Päihdesairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palvelujamme auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Asiakaspalvelu

Päihdesairaalan paikkavaraukset ja neuvonta A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Lue lisää