A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille. Viime vuonna teimme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa.

Palvelumme ja erityisosaamisemme tukevat ja täydentävät kuntien omia palveluja. Meillä on pitkä kokemus niin alkoholiin, huumeisiin kuin toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyvien ongelmien hoidosta.

Järvenpäässä sijaitseva Päihdesairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palvelujamme auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Asiakaspalvelu

Päihdesairaalan paikkavaraukset ja neuvonta A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerossa 010 506 5550. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8–17.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Onnistutaan yhdessä

Kun haluat keskustella organisaatiollesi soveltuvista A-klinikka Oy:n palveluista, ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää.

Hannu Ranta


Hannu Ranta
asiakkuus- ja myyntijohtaja
p. 044 516 7708
[email protected]

Susanna Jaakkola


Susanna Jaakkola
asiakkuuspäällikkö
p. 050 564 0888​
[email protected]