Työryhmä

Päihdesairaala on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut sairaala. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Haemme Päihdesairaalaan säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Meille voit tulla myös sote-alan harjoitteluun. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa.

Avoimet työpaikat

Sairaanhoitaja, Päihdesairaala
Hakuaika päättyy: 8.10.2023

Avoin hakemus, Päihdesairaala

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna sinua kiinnostavia paikkoja, jätäthän avoimen hakemuksen. Kaikki A-klinikka Oy:llä avoinna olevat työpaikat löydät täältä.

Lääkäriksi Päihdesairaalaan

Etsimme Päihdesairaalaan päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit halutessasi suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevöitymisen tai esimerkiksi työterveyshuollon tai yleislääketieteen erikoistumisjakson.

Pienessä sairaalassa konsultointi on helppoa ja pohdimme haastavia potilastapauksia yhdessä. Meillä on loistava työyhteisö – vaikka lääkärin työ on itsenäistä, meillä se ei ole yksinäistä.

Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

Haluatko suorittaa sote-alan harjoittelusi Päihdesairaalassa?

Otamme Päihdesairaalaan mielellämme harjoitteluun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, joita kiinnostaa päihdekuntoutus. Päihdesairaalassa on mahdollista suorittaa päihdetyön viitteellä olevia sosiaaliohjaajan, sairaanhoitajan ja toimintaterapeutin harjoitteluja.

Avaamme kaikki harjoittelupaikat Jobiili-palvelussa ja otamme sen kautta opiskelijat harjoitteluun. Kysy tarkemmin Jobiilin käytöstä omasta oppilaitoksestasi.

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajan joukkoon.

Katso myös