Työryhmä

Päihdesairaala on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut sairaala. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Haemme Päihdesairaalaan säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa.

Katso A-klinikka Oy:n avoimet työpaikat

Jos meillä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Harjoittelupaikkojen haku on avoinna syksyn harjoittelujaksoihin maalis-huhtikuussa ja kevään jaksoihin syys-marraskuussa.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

Lääkäriksi Päihdesairaalaan

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit tulla meille myös suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevöitymistä tai esimerkiksi työterveyshuollon tai yleislääketieteen erikoistumisjaksoa. Meillä on töitä tarjolla päihdelääkärille tai erikoistuvalle lääkärille kesäkuun 2022 alusta tai sopimuksen mukaan.

Päihdesairaalassa työskentelee kolmesta neljään lääkäriä ja yhtenä päivänä viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa konsultointi on helppoa ja pohdimme haastavia potilastapauksia yhdessä.

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

Meillä on loistava työyhteisö – vaikka lääkärin työ on itsenäistä, meillä se ei ole yksinäistä. Ota yhteyttä ylilääkäri Margareeta Häkkiseen ([email protected]) ja kerro toiveistasi.

Voit myös lukea lisää lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä.

Yhteisen hyvän puolesta

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajan joukkoon.

Lue lisää