Työryhmä

Päihdesairaala on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut sairaala. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajan joukkoon.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Avoimet työpaikat

Haemme Päihdesairaalaan säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia. Katso A-klinikka Oy:n avoimet työpaikat. Jos meillä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen.

Harjoittelupaikkojen haku on avoinna syksyn harjoittelujaksoihin maalis-huhtikuussa ja kevään jaksoihin syys-marraskuussa. Hae harjoittelupaikkaa avoimella hakemuksella.

Lääkäriksi Päihdesairaalaan

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit tulla meille myös suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevöitymistä tai esimerkiksi työterveyshuollon erikoistumisjaksoa.

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

Päihdesairaalassa työskentelee kokopäiväisesti kolmesta neljään lääkäriä ja yhtenä päivänä viikossa päihdepsykiatri. Pienessä sairaalassa konsultointi on helppoa ja pohdimme haastavia potilastapauksia yhdessä.

Meillä on loistava työyhteisö – vaikka lääkärin työ on itsenäistä, meillä se ei ole yksinäistä. Ota yhteyttä ylilääkäri Margareeta Häkkiseen, [email protected], ja kerro toiveistasi.

Lue lisää lääkärin työmahdollisuuksista, päihdelääketieteen erityispätevyyden suorittamisesta ja erikoistumisjaksoista A-klinikka Oy:llä.

Lue lisää