Työryhmä

Päihdesairaala on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut sairaala. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Haemme Päihdesairaalaan säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa.

Avoimet työpaikat

Hakuaika päättyy:

Jos meillä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, jätäthän avoimen hakemuksen. Harjoittelupaikkojen haku on avoinna syksyn harjoittelujaksoihin maalis-huhtikuussa ja kevään jaksoihin syys-marraskuussa.

Kaikki A-klinikka Oy:llä avoinna olevat työpaikat löydät täältä.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

Lääkäriksi Päihdesairaalaan

Etsimme Päihdesairaalaan päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit halutessasi suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevöitymisen tai esimerkiksi työterveyshuollon tai yleislääketieteen erikoistumisjakson.

Pienessä sairaalassa konsultointi on helppoa ja pohdimme haastavia potilastapauksia yhdessä. Meillä on loistava työyhteisö – vaikka lääkärin työ on itsenäistä, meillä se ei ole yksinäistä.

Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajan joukkoon.

Katso myös