Päihdesairaala on A-klinikka Oy:n palvelu. A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, jonka omistaa A‑klinikkasäätiö.

A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, digitaaliset palvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Meillä työskentelee noin 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista.

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja.

Laatujärjestelmällemme myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Tunnustus on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt A-klinikka Oy:lle Avainlipun ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Toimintamme tuotot palautuvat A-klinikkasäätiön tarkoituksen mukaisesti suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Tutustu palveluihimme

Lue lisää