Päihdesairaala on A-klinikka Oy:n palvelu. A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, jonka omistaa A‑klinikkasäätiö.

A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja hyvinvointialueille, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Viime vuonna teimme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, digipalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Meillä työskentelee noin 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista.

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja.

Laatujärjestelmällemme myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Tunnustus on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt A-klinikka Oy:lle Avainlipun ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Toimintamme tuotot palautuvat A-klinikkasäätiön tarkoituksen mukaisesti suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Tutustu palveluihimme

Lue lisää