Päihdesairaalassa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Lääkäri

Päihdesairaala on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden.

Noudatamme koronavirustilanteeseen liittyviä varotoimia potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi.

Päihdesairaalaan hakeutuessa hoidon aloitusta pyritään siirtämään, jos potilaalla on koronavirusinfektioon sopivia oireita, joita ovat esimerkiksi kuume, yskä, hengenahdistus, lihassärky, kurkkukipu, nuha tai ripuli. Lisätietoa annamme paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelussamme 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Läheiset voivat vierailla Päihdesairaalassa rajoitetusti. Ota aina etukäteen puhelimitse yhteyttä yksikköön vierailusta sopimiseksi. Muita ulkopuolisten vierailuja ei toistaiseksi voida järjestää.

Miten pidämme huolta turvallisuudestasi?

A-klinikka Oy:n palveluissa on määritelty toimintatavat koronavirustilanteeseen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja viranomaisten ohjeisiin perustuen. Teemme tiivistä yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä alueellisten infektiolääkäreiden kanssa.

Hoitopalveluissamme noudatetaan huolellisesti varotoimia ja ohjeistuksia potilastyötä koskien. Pidämme erityistä huolta hygieniasta ja toimipisteiden pintojen desinfioinnista.

Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota se voi konsultoida koronaan liittyen niiltä osin kuin se meille tulevien asiakkaiden osalta on tarpeen.

Meille on turvallista tulla

Koronatilanne A-klinikka Oy:n palveluissa on pysynyt rauhallisena aktiivisilla toimilla. Henkilöstö on huolehtinut hienosti suojautumisesta töissä ja vapaa-ajalla. Työntekijämme toimivat vastuullisesti sisäisten ja viranomaisohjeiden mukaan.

Suuri osa henkilöstöstämme on jo rokotettu koronavirusta vastaan. Suosittelemme koronarokotteen ottamista kaikille työntekijöillemme ja asiakkaillemme.

Uutinen julkaistu 17.3.2020, päivitetty 1.6.2021