Päihdesairaalassa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Lääkäri

Päihdesairaala on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden.

Noudatamme koronavirustilanteeseen liittyviä varotoimia potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi.

Päihdesairaalaan hakeutuessa hoidon aloitusta pyritään siirtämään, jos potilaalla on koronavirusinfektioon sopivia oireita, joita ovat esimerkiksi kuume, yskä, hengenahdistus, lihassärky, kurkkukipu, nuha tai ripuli. Lisätietoja saa paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelustamme.

Läheiset voivat vierailla Päihdesairaalassa rajoitetusti. Ota aina etukäteen puhelimitse yhteyttä yksikköön vierailusta sopimiseksi. Muita ulkopuolisten vierailuja ei toistaiseksi voida järjestää.

Näin pidämme huolta turvallisuudestasi

A-klinikka Oy:n palveluissa on määritelty toimintatavat koronavirustilanteeseen THL:n ja viranomaisten ohjeisiin perustuen.

Hoitopalveluissamme noudatetaan huolellisesti varotoimia ja ohjeistuksia potilastyötä koskien. Pidämme erityistä huolta hygieniasta ja toimipisteiden pintojen desinfioinnista.

Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota se voi konsultoida koronaan liittyen niiltä osin kuin se meille tulevien asiakkaiden osalta on tarpeen.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme

Tarvittaessa saat lisätietoja asiakaspalvelustamme numerosta 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Uutinen julkaistu 17.3.2020, päivitetty 15.11.2022