Päihdesairaala palvelee koko kesän

Auringonkukka

Päihdesairaala on avoinna koko kesän. Meille voi tulla niin vieroitushoitoon, päihdehoitoon kuin perhehoitoon.

Päihdesairaalan 70-vuotisjuhlavuosi koronan keskellä

Päihdesairaala täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Suomen ainoa päihderiippuvuuksien hoitoon erikoistunut sairaala on luonut nahkansa moneen kertaan ja löytänyt aina uudelleen paikkansa suomalaisen päihdehoidon kehittäjänä ja erityistason hoitopaikkana.

Lue artikkeli

Paikkavaraukset helposti asiakaspalvelun kautta

Päihdesairaalan paikkavaraukset ja neuvonta A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta 010 506 5550. Kesällä palvelemme arkisin kello 8–16.

Katso kaikki yhteystiedot

Päihdesairaalan nettisivut uudistuivat – uutena chat

Uudella sivustolla tavoitat asiakaspalvelun myös chatin kautta. Chat on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti.

Perhehoidon kehittämistyö etenee

Päihdesairaalan perhehoitoyksikössä kehitetään raskaana olevien naisten ja vauvaperheiden hoitoa viime vuonna saadun valtionavustuksen innoittamana. Tavoitteena on tehostaa erityisesti päihdehuollon ja lastensuojelun yhteistyötä.

Perhehoidon potilaiden hoitopolkuja on mallinnettu käytännön työpajoissa päihdepalvelujen, lastensuojelun ja muiden toimijoiden kanssa. Kuntakumppanimme kanssa luodun mallin avulla pyritään jatkossa vahvistamaan kaikille yhteistyökunnille tarjottavaa perhehoitoa ja turvaamaan potilaille laitoshoitojakson jälkeinen hoitopolku.

Lue lisää perhehoidosta

Hyviä tekoja koko kesä

Tiesitkö, että A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys? Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo vastuullisuudesta.

Hyvää kesää toivottaen ja yhteistyöstä kiittäen

Eija Ruokonen

palvelupäällikkö, A-klinikka Oy