Päihdesairaalassa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi Päihdesairaalassa noudatetaan varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta haluamme edelleen tarjota palveluja ja hoitoa niitä tarvitseville. Päihdesairaalan yksiköt ovat koko kesän toiminnassa koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden.

A-klinikka Oy on määritellyt koronavirukseen liittyvät toimintatavat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja viranomaisten ohjeisiin perustuen. Teemme yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä alueellisten infektiolääkäreiden kanssa.

Hoidon aloitusta Päihdesairaalassa pyritään siirtämään, jos potilaalla on kuumetta tai hengitysoireita. Lisätietoja annamme paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelussamme 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota se voi konsultoida korona-asioissa niiltä osin kuin se meille tulevien potilaiden osalta on tarpeen.

Kesäkuusta alkaen pidämme jälleen kokemusasiantuntijoiden ja vertaisten ryhmiä ulkona ja sateen sattuessa liikuntahallillamme.

Läheiset voivat vierailla Päihdesairaalassa rajoitetusti. Ota etukäteen puhelimitse yhteyttä vierailusta sopimiseksi. Muita ulkopuolisten vierailuja ei toistaiseksi voida järjestää.

Lisätietoa A-klinikka Oy:n palveluissa käytössä olevista koronavirukseen liittyvistä varotoimista.

Julkaistu 17.3., päivitetty 11.6.