Päihdesairaalassa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi A-klinikka Oy:n palveluissa noudatetaan varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta haluamme edelleen tarjota palveluja ja hoitoa niitä tarvitseville.

A-klinikka Oy:n palveluissa on määritelty toimintatavat koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä viranomaisten ohjeisiin perustuen.

Päihdesairaalassa noudatetaan ohjeistusten mukaisia lisätoimia ja sisäisesti annettuja lisäohjeita potilastyötä koskien. Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota he voivat konsultoida niiltä osin kuin se meille tulevien potilaiden osalta on tarpeen.

Hoitojakson aloitusta Päihdesairaalassa pyritään siirtämään, jos potilaalla on kuumetta tai hengitysoireita. Lisätietoja annamme paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelussamme 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Lisätietoja A-klinikka Oy:n sivuilla.

Julkaistu 17.3., päivitetty 18.3.