Päihdesairaalassa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Päihdesairaalassa noudatetaan koronavirustilanteeseen liittyviä varotoimia potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi.

Päihdesairaalan kaikki yksiköt ovat avoinna ja palvelevat normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden.

Olemme määritelleet toimintatavat koronavirustilanteeseen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja viranomaisten ohjeisiin perustuen. Teemme tiivistä yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä alueellisten infektiolääkäreiden kanssa.

Päihdesairaalaan hakeutuessa hoidon aloitusta pyritään siirtämään, jos potilaalla on koronavirusinfektioon sopivia oireita. Lisätietoa annamme paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelussamme 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota se voi konsultoida korona-asioissa niiltä osin kuin se meille tulevien potilaiden osalta on tarpeen.

Läheiset voivat vierailla Päihdesairaalassa rajoitetusti. Ota aina etukäteen puhelimitse yhteyttä vierailusta sopimiseksi. Muita ulkopuolisten vierailuja ei toistaiseksi voida järjestää.

Lisätietoa A-klinikka Oy:n palveluissa käytössä olevista koronavirukseen liittyvistä varotoimista.

Julkaistu 17.3.2020, päivitetty 18.1.2021