Kesäsijaisuuksia tarjolla lähihoitajille, sairaanhoitajille ja sosiaaliohjaajalle

A-klinikka Oy:n Päihdesairaalassa on avoinna lähihoitajan, sairaanhoitajan ja sosiaaliohjaajan sijaisuuksia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi 2020. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin. Haut päättyvät 31.3.

Järvenpäässä sijaitseva Päihdesairaala on erikoistunut päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon. Meillä on ympärivuorokautinen lääkäripäivystys ja 70 potilaspaikkaa. Hoitopalveluihimme sisältyvät vieroitushoito, päihdehoito, perhehoito ja terapeuttinen yhteisöhoito.

A-klinikka Oy:llä on Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit, ja toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.